Čokoládový puding

  • Banán
  • půl avokáda
  • čtvrtka ananasu
  • 4 zmražené kostky listového špenátu
  • 2 lžíce raw kakaa
  • 2 lžíce javorového sirupu

 

Nahání Vám kombinace čokolády a špenátu husí kůži? Někomu se to může zdát opravdu podivné, ale nenechte se mýlit. Až poprvé vyzkoušíte můj ČOKOLÁDOVÝ PUDING, budete u vytržení z té dokonalé chuti.

Milujeme čokoládu. Všichni milujeme čokoládu a je k tomu dobrý důvod. Nachází se v ní velké množství bioaktivních látek, které přispívají ke zdraví organismu a také aminokyselinu zvanou tryptofan, která je prekurzorem serotoninu, hormonu štěstí. Chcete být šťastní, veselí a zdraví? Naservírujte si tento lahodný recept.

Místo mraženého špenátu můžete použít i čerstvý špenát nebo jakoukoli jinou listovou zeleninu. Jen dávejte pozor na ty druhy, které mají silnou chuť, například kapustu, ta by mohla Vašemu pudingu dodat nepříjemnou hořkou chuť.

Pokud chcete naservírovat tento recept vašim dětem, nakrájejte do něj kousky jahod nebo jiného ovoce, puding bude ještě sladší, bude příjemný na pohled a Vy se ani nenadějete a bude pryč.


ZDE můžete zakoupit Raw BIO kakaový prášek